Vergelijk je sim only abonnement goed voordat je afsluit!

vergelijken sim only abonnementHet kwam enige tijd geleden naar buiten in het nieuws: steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een sim only abonnement af te sluiten. De voornaamste reden is dat het namelijk een stuk goedkoper is om hiermee te bellen, smsen en op het mobiele internet te kunnen. Je betaald namelijk niet voor een telefoon. Zo zijn de grote bekende providers ook gewoon beschikbaar als je voor sim only kiest. Er zijn echter ook wat kleinere providers die enkel sim only abonnementen aanbieden. Waarom moet je goed vergelijken? Dat gaan we in dit artikel behandelen.

Wat heb je nodig?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen als het komt op mobiel gebied. Sommige mensen bellen veel, terwijl anderen juist veel gebruik maken van mobiel internet. Je zult een abonnement moeten afsluiten wat goed aansluit bij jouw wensen. Door sim only vergelijken toe te passen, kun je gemakkelijk veel besparen. Zo kun je dan kijken naar een abonnement dat bij jou past, tegen de laagste kosten. Want ook op het gebied van sim only is er nog veel verschil te vinden. Een goede vergelijking maken kan zeker lonen.

Per maand of jaar opzegbaar

Een provider die sim only aanbiedt wil je natuurlijk zo lang mogelijk als klant houden, dat is logisch. Het komt echter voor dat mensen liever per maand willen opzeggen. Diverse providers bieden een extra korting aan als je jezelf voor een jaar wilt vastleggen. Een slimme zet natuurlijk. Zo kunnen ze van deze inkomsten op aan en jij hebt er ook je voordeel mee. Niet alle providers bieden dit overigens aan, dus als je zoveel mogelijk wilt besparen kun je dit het beste eens nakijken.